Από την Διεθνή Συμβουλευτική Επιχειρήσεων... στην Περιφερειακή Οικιστική Ανάπτυξη

Αρχική     Προφίλ     Εξερευνήστε την Ελλάδα     Επικοινωνία     Υπόμνημα

Μοναδικές Τοποθεσίες & Ακίνητα    Projects    Ευρετήριο Ακινήτων


"Παροχή συμβουλών και ανάπτυξη οικιστικών προγραμμάτων υψηλού επιπέδου -
με απόλυτο σεβασμό προς τη μοναδική πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση της Ελλάδος!"

 


Dr. Ioannis  M. Theologitis  
 

Short
Profile

O Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός Ιωάννης Μ. Θεολογίτης (γεν. το 1956), ιδρυτής και διαχειριστής των IMTe™ και IMTa™, συνδυάζει εδώ και δεκαπέντε χρόνια την οικονομική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση μοναδικών κατασκευαστικών και οικιστικών/τουριστικών έργων στην Ελλάδα. Οι προσωπικές προτεραιότητες του επιχειρηματία εστιάζονται ιδιαίτερα στον επιχειρησιακό και τεχνικό σχεδιασμό και στη συγκρότηση ομάδων εργασίας υψηλής τεχνογνωσίας. Με ένα ευρύτατο φάσμα γνώσεων και ένα ολιστικό προφίλ και με ένα ισχυρό τεχνικό, επιχειρησιακό και συμβουλευτικό υπόβαθρο, ο Ιωάννης Μ. Θεολογίτης είναι κάτοχος διδακτορικού πτυχίου (Ph.D.) από το Queen Mary College, University of London και πτυχίου Master’s Πολιτικού Μηχανικού, με σπουδές στη Γερμανία, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Από τη δεκαετία του 1980 δραστηριοποιείται ως οικονομικός σύμβουλος και ως σύμβουλος στρατηγικής στο διεθνή χώρο.

Λόγω της πολυετούς δραστηριότητάς του, ο επιχειρηματίας προσφέρει άριστη τεχνογνωσία καθώς και πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο επαφών στον οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Ο Δρ. Ιωάννης Θεολογίτης διευθύνει ομάδες εργασίας (project teams) με άριστη τεχνική κατάρτιση και δραστηριοποιείται στους τομείς international strategy/finance και οικιστικής/τουριστικής ανάπτυξης.

Ως ενεργό μέλος διαφόρων πολιτιστικών και κοινωνικοπολιτικών οργανώσεων, ο Δρ. Θεολογίτης αποσκοπεί ως άοκνος υπέρμαχος και υποστηρικτής της διατήρησης του διαχρονικού ελληνικού πνεύματος και ελληνορθόδοξου πολιτισμού. Εκτός από τη μητρική ελληνική γλώσσα, μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γερμανική. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει στην Αθήνα και στη νήσο Τήνο.

   

EnglishDeutschΕλληνικά

Copyright 2010-2023 Δρ.-Πολ. Μηχ. Ιωάννης Μ. Θεολογίτης - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ